HUG Amsterdam blog
Lees hier alles over de vorige HUG Amsterdam Meetups

HUG Amsterdam Meetup #14: een terugblik

Woensdag 14 november was Studio Zeeburg weer in handen van inbound Nederland. De 14e editie van de HubSpot User Group Amsterdam was een bijzondere: HubSpotter Eabhan Rowe (Global Customer Communications Manager) kwam speciaal over uit Dublin voor een presentatie over e-mailmarketing. Zelfs wij bij Heuvel Marketing waren verbaasd. Want is e-mailmarketing niet een beetje over zijn piek heen? Eabhan kwam gelukkig met een verhelderend verhaal en een aantal scherpe analyses. De highlights van haar presentatie én informatie over de volgende HUG vind je hieronder!

HUG Amsterdam Meetup #13: een terugblik

Op 19 september was het tijd voor alweer de dertiende Hubspot User Group Amsterdam meetup. Deze editie draaide volledig om Inbound 2018. Dit grote inbound marketing event vond begin september in Boston plaats en daar hebben wij veel opgestoken van allerlei sprekers met net zo'n diverse verhalen. Tijdens de meetup kwamen de belangrijkste key takeaways aan bod: waarom is het flywheel de nieuwe funnel? Hoe kun je als bedrijf beter groeien?

HUG Amsterdam Meetup #12: een terugblik

Op woensdag 30 mei was het tijd voor de 12e HUG in de reeks. Omdat Google nogal wat veranderd heeft aan zijn algoritmes, draaide deze editie om het nieuwe SEO. Pillar pages, topic clusters en de nieuwe analytics tool van HubSpot: het kwam allemaal voorbij!

HUG Amsterdam Meetup #11: een terugblik 

Op woensdag 28 februari 2018 was het tijd voor HUG Meetup #11. We verwelkomden onze bezoekers bij Studio Zeeburg in Amsterdam. Een mooie industriële locatie aan het water. Dit keer stond de HUG in het teken van GDPR. Marketing automation en GDPR: hoe gaat het samen en hoe haal je er voordeel uit? 

HUG Amsterdam Meetup #10: een terugblik

Op woensdag 22 november verwelkomden we een volle zaal HubSpot gebruikers in de Westergasfabriek in Amsterdam. De tiende HubSpot User Group Amsterdam stond in het teken van HubSpot en Business Intelligence. Hoe kun je BI gebruiken om je marketingactiviteiten te verbeteren en beter te begrijpen?

HUG Nieuwegein Meetup #9: een terugblik

Op woensdag 6 september was het weer zover: de negende HubSpot User Group vond plaats! De Hubspot gebruikers deelden hun ervaringen deze keer keer niet in Amsterdam maar in het mooie Nieuwegein. Hans van der Laan verwelkomde ons op de THIM Hogeschool en nam ons mee in zijn HubSpot verhaal.

HUG Amsterdam Meetup #8: een terugblik

De achtste HUG Amsterdam Meetup was net even anders dan de vorige edities. Vanwege de zomervakantie waren er wat minder aanwezigen en kozen we voor een meer persoonlijkere opzet. Vijf HubSpot gebruikers deelden op basis van zes stellingen en vragen hun ervaringen met de tool en moderne marketing in het algemeen. Aan de hand van een aantal onderwerpen blikken we terug op deze geslaagde Meetup.  

HUG Amsterdam Meetup #7: een terugblik

Gisteren, 10 mei 2017 was het tijd voor HUG Meetup #7. Op het inspiratievolle terrein van de Westergasfabriek verwelkomden sprekers Lisa en Esther van ISM e-company de deelnemers om hen mee te nemen in hun HubSpot verhaal.

HUG Amsterdam meetup #6: een terugblik

Met het nieuwe jaar in het vizier stond de 6e HUG Amsterdam bijeenkomst in het teken van SEO trends voor 2017. Woensdag 23 november 2016 kwamen een 20-tal HubSpot gebruikers samen in het DoubleTree by Hilton hotel in hartje Amsterdam. Onder het genot van een prachtig uitzicht op de stad luisterden zij naar een presentatie van Hubspotter Cian O’Donoghue. Als Implementation Specialist is hij optimaal in staat om uitleg te geven aan HubSpot gebruikers van verschillende ervaringsniveaus.

HUG Amsterdam Meetup #5: een terugblik

Op 8 september 2016 kwam een groep ervaren en minder ervaren HubSpot gebruikers bijeen om de laatste stand van zaken rondom Inbound Marketing en de software te bespreken. Gastspreker is François Brenner van Brandsensations. Hij start met de vraag ‘Hoe oud is jouw website?’ en daarmee neemt hij de aanwezigen mee in de wereld van webdesign.

HUG Amsterdam Meetup #4: een terugblik

De eerste HUG Amsterdam meetup van 2015 is een feit. Deze vond plaats op 25 maart in partycentrum de Kooi in Bunschoten. Het thema content trends stond centraal tijdens deze vierde meetup. Rob Vullings van Tekstschrijvers gaf de aanwezigen een kijkje in de keuken van on- en offline content makers.

HUG Amsterdam Meetup #3: een terugblik

Op 26 november 2014 kwam een twintigtal Nederlandse HubSpot gebruikers bijeen in de Koeienzaal van partycentrum De Kooi in Bunschoten. Onder het mom van elkaar inspireren en helpen HubSpot beter te leren kennen ging in de middag de derde HUG Amsterdam meetup van start.  

HubSpot in Nederland: Functioneel-Beheerder.com

Vandaag had ik een webcall met Martijn Buurman van Functioneel-Beheerder.com.

HUG Amsterdam Meetup #2: een terugblik

In de sfeervolle Goede Tijden Slechte Tijden vergaderzaal bij Endemol, vond woensdag 26 maart 2014 de succesvolle HUG bijeenkomst plaats. Het was de tweede keer dat we met de Hubspot User Group Amsterdam bij elkaar kwamen en het was wederom een interessante avond, met presentaties van Nikita Smits (Hubspot) en John Boham (FourPoints Business Intelligence).

HUG Amsterdam Meetup #2: de presentaties

Op woensdag 26 maart 2014 vond de tweede HUG meetup plaats bij Endemol in Amsterdam.

HubSpotting around the World goes Dutch

Eind 2013 lanceerde HubSpot haar campagne " HubSpotting around the World": "HubSpotting Around the World is a new initiative inviting marketers everywhere to share photos, videos, and stories to show us how far inbound marketing can travel.  With customers in 56 countries worldwide, over 100 partner agencies outside the United States, and a European headquarters in Dublin, Ireland, HubSpot works with inbound marketers in every corner of the world and we are excited to connect this global community with the simple question "Where in the world do you HubSpot?"

HUG Amsterdam Meetup #1: de presentaties

Op woensdag 20 november vond de eerste HUG meetup plaats bij Van der Valk in Breukelen.