HUG Amsterdam blog
Lees hier alles over de vorige HUG Amsterdam Meetups

HUG Amsterdam Meetup #14: een terugblik

Woensdag 14 november was Studio Zeeburg weer in handen van inbound Nederland. De 14e editie van de HubSpot User Group Amsterdam was een bijzondere: HubSpotter Eabhan Rowe (Global Customer Communications Manager) kwam speciaal over uit Dublin voor een presentatie over e-mailmarketing. Zelfs wij bij Heuvel Marketing waren verbaasd. Want is e-mailmarketing niet een beetje over zijn piek heen? Eabhan kwam gelukkig met een verhelderend verhaal en een aantal scherpe analyses. De highlights van haar presentatie én informatie over de volgende HUG vind je hieronder!

HUG Amsterdam Meetup #13: een terugblik

Op 19 september was het tijd voor alweer de dertiende Hubspot User Group Amsterdam meetup. Deze editie draaide volledig om Inbound 2018. Dit grote inbound marketing event vond begin september in Boston plaats en daar hebben wij veel opgestoken van allerlei sprekers met net zo'n diverse verhalen. Tijdens de meetup kwamen de belangrijkste key takeaways aan bod: waarom is het flywheel de nieuwe funnel? Hoe kun je als bedrijf beter groeien?

HUG Amsterdam Meetup #12: een terugblik

Op woensdag 30 mei was het tijd voor de 12e HUG in de reeks. Omdat Google nogal wat veranderd heeft aan zijn algoritmes, draaide deze editie om het nieuwe SEO. Pillar pages, topic clusters en de nieuwe analytics tool van HubSpot: het kwam allemaal voorbij!

HUG Amsterdam Meetup #11: een terugblik 

Op woensdag 28 februari 2018 was het tijd voor HUG Meetup #11. We verwelkomden onze bezoekers bij Studio Zeeburg in Amsterdam. Een mooie industriële locatie aan het water. Dit keer stond de HUG in het teken van GDPR. Marketing automation en GDPR: hoe gaat het samen en hoe haal je er voordeel uit? 

HUG Amsterdam Meetup #10: een terugblik

Op woensdag 22 november verwelkomden we een volle zaal HubSpot gebruikers in de Westergasfabriek in Amsterdam. De tiende HubSpot User Group Amsterdam stond in het teken van HubSpot en Business Intelligence. Hoe kun je BI gebruiken om je marketingactiviteiten te verbeteren en beter te begrijpen?

HUG Nieuwegein Meetup #9: een terugblik

Op woensdag 6 september was het weer zover: de negende HubSpot User Group vond plaats! De Hubspot gebruikers deelden hun ervaringen deze keer keer niet in Amsterdam maar in het mooie Nieuwegein. Hans van der Laan verwelkomde ons op de THIM Hogeschool en nam ons mee in zijn HubSpot verhaal.

HUG Amsterdam Meetup #8: een terugblik

De achtste HUG Amsterdam Meetup was net even anders dan de vorige edities. Vanwege de zomervakantie waren er wat minder aanwezigen en kozen we voor een meer persoonlijkere opzet. Vijf HubSpot gebruikers deelden op basis van zes stellingen en vragen hun ervaringen met de tool en moderne marketing in het algemeen. Aan de hand van een aantal onderwerpen blikken we terug op deze geslaagde Meetup.  

HUG Amsterdam Meetup #7: een terugblik

Gisteren, 10 mei 2017 was het tijd voor HUG Meetup #7. Op het inspiratievolle terrein van de Westergasfabriek verwelkomden sprekers Lisa en Esther van ISM e-company de deelnemers om hen mee te nemen in hun HubSpot verhaal.