HUG Blog

Lees hier over vorige HUG-edities!
HUG-Amsterdam.jpg
Something Powerful
Tell The Reader More
The headline and subheader us what you're offering, and the form header closes the deal. Over here you can explain why your offer is so great it's worth filling out a form for.
Remember:
Bullets are great
For spelling out benefits and
Turning visitors into leads.

HUG Amsterdam Meetup #4: een terugblik

Geschreven door Nynke de Blaauw

Mar 30, 2015 10:02:31 AM

HUG_meetup4De eerste HUG Amsterdam meetup van 2015 is een feit. Deze vond plaats op 25 maart in partycentrum de Kooi in Bunschoten. Het thema content trends stond centraal tijdens deze vierde meetup. Rob Vullings van Tekstschrijvers gaf de aanwezigen een kijkje in de keuken van on- en offline content makers.

Ander perspectief

De groep aanwezigen tijdens deze middag bestond vooral uit online marketeers. Iedereen heeft in zijn dagelijkse werk daarom wel met content creëren te maken, maar daarnaast natuurlijk ook met veel andere werkzaamheden op marketing gebied. Tekstschrijvers houdt zich voornamelijk bezig met het creëren van content en dat maakte het perspectief van het verhaal net weer anders. Het verhaal van Rob was verhelderend en zou als opfriscursus beschouwd kunnen worden. Waarom schrijven we wat we schrijven en welke gedachte zit erachter? Een take-away voor content makers: schrijf altijd voor je potentiële klant, niet om jezelf (of je bedrijf) in het zonnetje te zetten. Bekijk zijn presentatie onderaan dit blog.

Drie trends

Meetup_4

Online content is een enorm speelveld met duizenden content makers die allemaal hun eigen stijl, doel en publiek hebben. Toch zijn er volgens Rob drie grote trends zichtbaar in deze wereld: iedereen communiceert en reageert, we zijn de trucs voorbij en we willen geraakt worden met hoofd en hart. Meer over deze trends en tips om een blog en white paper te schrijven vind je in dit blog.

Vragen en netwerken

Na de presentatie van Rob startte het tweede deel van de meetup: elkaar vragen stellen over online marketing, content en het gebruik van HubSpot en netwerken. Er ontstonden interessante gesprekken en onderling werden tips en trucs uitgewisseld. Al met al kijken wij terug op een geslaagde meetup.

Rob nogmaals bedankt voor je presentatie en medewerkers van De Kooi dank voor jullie gastvrijheid.

We zien iedereen graag terug bij de vijfde HUG Amsterdam meetup! 

 

Bekijk hier de presentatie van Rob:

Topics: HUG Meetups

 

 

Something Powerful

Tell The Reader More

The headline and subheader s what you're offering, and the form header closes the deal. Over here you can explain why your offer is so great it's worth filling out a form for.

Remember:

Bullets are great
For spelling out benefits and
Turning visitors into leads.

 

 

HUG Amsterdam Blog

In dit blog delen we onze kennis over HubSpot en inbound marketing in het algemeen. Daarnaast houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen rondom deze HUG.
Dit blog wordt bijgehouden door de HubSpot-specialisten van Heuvel Marketing.
 
 

Laatste artikelen