HUG Blog

Lees hier over vorige HUG-edities!
HUG-Amsterdam.jpg
Something Powerful
Tell The Reader More
The headline and subheader us what you're offering, and the form header closes the deal. Over here you can explain why your offer is so great it's worth filling out a form for.
Remember:
Bullets are great
For spelling out benefits and
Turning visitors into leads.

HUG Amsterdam Meetup #11: een terugblik 

Posted by Mara Griep

Mar 6, 2018 4:30:22 PM

Op woensdag 28 februari 2018 was het tijd voor HUG Meetup #11. We verwelkomden onze bezoekers bij Studio Zeeburg in Amsterdam. Een mooie industriële locatie aan het water. Dit keer stond de HUG in het teken van GDPR. Marketing automation en GDPR: hoe gaat het samen en hoe haal je er voordeel uit? 

Lees meer

Topics: HUG Meetups

HUG Amsterdam Meetup #10: een terugblik

Posted by Florie van Hummel

Nov 23, 2017 11:21:58 AM

Op woensdag 22 november verwelkomden we een volle zaal HubSpot gebruikers in de Westergasfabriek in Amsterdam. De tiende HubSpot User Group Amsterdam stond in het teken van HubSpot en Business Intelligence. Hoe kun je BI gebruiken om je marketingactiviteiten te verbeteren en beter te begrijpen?

Lees meer

Topics: HUG Meetups

HUG Nieuwegein Meetup #9: een terugblik

Posted by Mara Griep

Sep 19, 2017 9:43:15 AM

Op woensdag 6 september was het weer zover: de negende HubSpot User Group vond plaats! De Hubspot gebruikers deelden hun ervaringen deze keer keer niet in Amsterdam maar in het mooie Nieuwegein. Hans van der Laan verwelkomde ons op de THIM Hogeschool en nam ons mee in zijn HubSpot verhaal.

Lees meer

Topics: HUG Meetups

HUG Amsterdam Meetup #8: een terugblik

Posted by Nynke de Blaauw

Jul 18, 2017 12:36:55 PM

De achtste HUG Amsterdam Meetup was net even anders dan de vorige edities. Vanwege de zomervakantie waren er wat minder aanwezigen en kozen we voor een meer persoonlijkere opzet. Vijf HubSpot gebruikers deelden op basis van zes stellingen en vragen hun ervaringen met de tool en moderne marketing in het algemeen. Aan de hand van een aantal onderwerpen blikken we terug op deze geslaagde Meetup.  

Lees meer

Topics: HUG Meetups

HUG Amsterdam Meetup #7: een terugblik

Posted by Florie van Hummel

May 11, 2017 2:58:47 PM

Gisteren, 10 mei 2017 was het tijd voor HUG Meetup #7. Op het inspiratievolle terrein van de Westergasfabriek verwelkomden sprekers Lisa en Esther van ISM e-company de deelnemers om hen mee te nemen in hun HubSpot verhaal.

Lees meer

Topics: HUG Meetups

HUG Amsterdam meetup #6: een terugblik

Posted by Meike Cremers

Nov 28, 2016 1:42:51 PM

Met het nieuwe jaar in het vizier stond de 6e HUG Amsterdam bijeenkomst in het teken van SEO trends voor 2017. Woensdag 23 november 2016 kwamen een 20-tal HubSpot gebruikers samen in het DoubleTree by Hilton hotel in hartje Amsterdam. Onder het genot van een prachtig uitzicht op de stad luisterden zij naar een presentatie van Hubspotter Cian O’Donoghue. Als Implementation Specialist is hij optimaal in staat om uitleg te geven aan HubSpot gebruikers van verschillende ervaringsniveaus.

Lees meer

Topics: HUG Meetups

HUG Amsterdam Meetup #5: een terugblik

Posted by Nynke de Blaauw

Sep 19, 2016 5:00:17 PM

Op 8 september 2016 kwam een groep ervaren en minder ervaren HubSpot gebruikers bijeen om de laatste stand van zaken rondom Inbound Marketing en de software te bespreken. Gastspreker is François Brenner van Brandsensations. Hij start met de vraag ‘Hoe oud is jouw website?’ en daarmee neemt hij de aanwezigen mee in de wereld van webdesign.

Lees meer

Topics: HUG Meetups

HUG Amsterdam Meetup #4: een terugblik

Posted by Nynke de Blaauw

Mar 30, 2015 10:02:31 AM

De eerste HUG Amsterdam meetup van 2015 is een feit. Deze vond plaats op 25 maart in partycentrum de Kooi in Bunschoten. Het thema content trends stond centraal tijdens deze vierde meetup. Rob Vullings van Tekstschrijvers gaf de aanwezigen een kijkje in de keuken van on- en offline content makers.

Lees meer

Topics: HUG Meetups

HUG Amsterdam Meetup #3: een terugblik

Posted by Nynke de Blaauw

Dec 2, 2014 11:02:00 AM

Op 26 november 2014 kwam een twintigtal Nederlandse HubSpot gebruikers bijeen in de Koeienzaal van partycentrum De Kooi in Bunschoten. Onder het mom van elkaar inspireren en helpen HubSpot beter te leren kennen ging in de middag de derde HUG Amsterdam meetup van start.

 

Lees meer

Topics: HUG Meetups

HubSpot in Nederland: Functioneel-Beheerder.com

Posted by Robbert van den Heuvel

Apr 9, 2014 7:49:55 PM

Vandaag had ik een webcall met Martijn Buurman van Functioneel-Beheerder.com.

Lees meer

Topics: HubSpot Case

 

 

Something Powerful

Tell The Reader More

The headline and subheader s what you're offering, and the form header closes the deal. Over here you can explain why your offer is so great it's worth filling out a form for.

Remember:

Bullets are great
For spelling out benefits and
Turning visitors into leads.

 

 

HUG Amsterdam Blog

In dit blog delen we onze kennis over HubSpot en inbound marketing in het algemeen. Daarnaast houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen rondom deze HUG.
Dit blog wordt bijgehouden door de HubSpot-specialisten van Heuvel Marketing.
 
 

Laatste artikelen